Blekingska nationens valberedning nominerar till nationsmötet den 13 februari 2020

Blekingska nationens valberedning nominerar till nationsmötet den 13 februari 2020

Förslag för fyllnadsval på 2 terminer gäller mandat som löper från valdagen till 31 december 2020. Fyllnadsval på 1 termin gäller mandat som löper från valdagen till 30 juni 2020.

Fyllnadsval

Michelle Dzgoeva, Bandbokare, 1 terminer

Lundensaren Michelle flyttade till Blekingska nationen för två år sedan och har parallellt med studier spelat i band och varit DJ-tjänsteman i snart ett halvår. Under intervjun påvisade Michelle tydligt att hon har insikt i vad som krävs av en bandbokare och vikten av denna post på vår musiknation.

Valberedningen tror att Michelles empiriska kunskaper kring den svenska musikscenen och faktumet att hon redan är flytande i gängse musikterminologi kommer att gynna henne väl i kommunikationen med externa parter. Valberedningen tror även att Michelles sociala förmåga samt samarbetsvillighet kommer gynna henne i planeringsarbete och kommunikation med ProQurator, fredagsutskott, tekniktjänsteman och andra relevanta parter på nationen. 

Med Michelles entusiasm för musik, förmåga att sondera den musikaliska terrängen i Sverige, kunskap om hur man riggar inför gig och villighet att kommunicera med externa och interna aktörer tror vi att hon smärtfritt och galant kommer klara av att ta sig an posten som bandbokare på Blekingska nationen. Valberedningen väljer härmed att nominera Michelle Dzgoeva till bandbokare och hoppas med det att i framtiden få skråla och dansa till både obskyra och mer väletablerade indieband.

Axel Ahlin, Klubbmästare, 2 terminer

Musikintresserade Axel Ahlin kom till Lund förra hösten och drogs till Blekingska på grund av nationens starka musikprofil. Tidigare har Axel jobbat på nöjesetablissemang i hemstaden Älmhult där han har hjälpt till med både teknik, städning och kassa samt klubb- och dansverksamhet. På nationen har Axel jobbat puben och ska i skrivande stund hjälpa till på nästa klubb. Valberedningen anser att Axel är en trevlig och tillmötesgående person som kommer upprätthålla en god stämning bland jobbare och övriga fredagsutskott. Med sina tidigare erfarenheter inom nöjesbranschen ska det bli ett sant nöje att få se honom på klubben.

Hanna Josefsson, Trivseltjänsteman, 2 terminer

Hanna Josefsson kom till Lund under hösten 2019, men hon är redan ett välkänt ansikte bland Blekingska nationens medlemmar. Eftersom Hanna känner sig som en självklar del av nationens gemenskap, önskar hon nu kunna ge tillbaka till nationen i form av en tjänstemannapost. Hanna kandiderar därmed till tjänsteman för trivselutskottet. Hanna värnar om utskottets traditioner som exempelvis Helsingörsresan, men hon känner sig även motiverad till att styra upp nya aktiviteter för att främja samhörigheten bland nationens medlemmar. Valberedningen har därför fullt förtroende för Hanna och trivs med att lägga fram denna nominering.

Vakantsättning:

Fanbärare, 1 termin

Sexmästare (kökschef), 1 termin

Klubbmästare, 1 termin

Senior, 2 terminer

Onsdagspub, 2 terminer

Onsdagspub,  2 terminer

Onsdagspub, 2 terminer

Sonjas, 2 terminer

Sexmästare (kökschef), 2 terminer

Vaktchef, 2 terminer

Vaktchef, 2 terminer

Novischtjänsteman, 2 terminer

Sångtjänsteman, 2 terminer