Motkandidatur till posten som vaktchef till vårens första nationsmöte

Vaktchef, Fyllnadsval, 2 terminer VT21-HT21

Efter att ha funnit båda mina nomineringar mycket tilltalande och med vidare noga överväganden har jag landat i att jag vill tacka ja till nomineringen som vaktchef.

Mitt namn är Agge. I år blir jag 29 kalla vintrar fyllda och jag vill minnas att jag har varit medlem på Blekingska sedan vt-19. Jag studerar teologi vid Lunds universitet, är prästkandidat för svenska kyrkan, kommer ursprungligen från Ystad och överlever gärna ute i vildmarken så ofta tillfället ges.

Till tidigare arbetslivserfarenhet av relevans vill jag inte minst räkna sådana uppdrag som publikvärd för MFF på Swedbank stadion, samt mina diverse uppdrag på Fryshuset. I rollen som publikvärd fick jag variera mellan att arbeta vid entrén där varje besökare skulle visiteras och få sin biljett skannad, samt jobba med säkerheten på planen under matcher med hög risk för publikanstormning.

På Fryshuset har jag först och främst under flera år gått utbildningar i såväl ledarskap som dialogverktyg. För att inte glömma den vida hyllade metoden Nonviolent Communication, a.k.a. Giraffspråket, som är framtagen av Marshall Rosenberg. Efter att ha skolats i dessa metoder har jag själv lett utbildningar och fört vidare verktygen som jag är övertygad om kan göra skillnad i situationer där de behövs som mest.

För mitt arbete i Malmö med utbildande av ungdomar vilket pågått i många år, tog jag 2019 emot stipendiet Engagemang Malmö utav Malmö Slottstaden Rotary. Avslutningsvis vill jag tacka för de båda nomineringar jag erhållit. Min förhoppning är att jag under mina kommande år som student ska få möjligheten att få utföra dessa de båda uppdragen och därtill mycket mycket mer.

Hälsningar

Agge Angusson