Motkandidatur till valberedning, ordinarie val 2 terminer

Nedan följer samtliga motkandiaturer till Valberedningen för terminens sista nationsmöte.

Viktor Malmros

Tjena! Jag skulle gärna vilja stanna kvar som valberedare!

Hälsningar Viktor Malmros.

Nora Randsalu

Hallå nationen! Nora heter jag, och här kommer min motkandidatur till valberedare! 

Så, varför vill jag bli valberedare? Jag tycker det verkar som en väldigt kul och lärorik post, där man får träffa nya medlemmar och fortsätta hålla sig uppdaterad på vad som händer på nationen! Även själva valberedningsarbetet verkar riktigt skojigt med intervjuer, diskussioner, nomineringstexter! 

Under min tid som Sonjastjänsteman, novischamiral och källarmästare har jag förhoppningsvis samlat på mig relevant erfarenhet om hur nationens verksamhet fungerar, och jag hoppas att jag skulle kunna bidra med något till det redan mycket kompetenta valberedningsgänget! 

Såhär avslutningsvis borde jag ju egentligen bjuda på några fyndiga ordvitsar, men tyvärr så hann jag inte komma på nora bra ;)  

Ses på mötet! Kram!

David Björkhem

Hej hej! Jag heter David Björkhem och har suttit som valberedare i ett år, och sitter gärna ett år till! Tidigare har jag varit Sonjastjänsteman, festmästare, proqurator, senior och bandbokare. Jag tycker arbetet med valberedningen är väldigt kul och intressant, och tror att jag har fortfarande har något att tillföra. Tyvärr kan jag inte delta på mötet då jag befinner mig i Paris, men hoppas ni kan tänka er att rösta in mig ändå! Har ni några frågor om min kandidatur så är det bara att skriva till mig. Ha det bra!