UTLYSNING AV TJÄNST: FLYTTKOORDINATOR PÅ BLEKINGSKA NATIONEN

Uppdrag på 12 månader.

Start: Efter överenskommelse.

Omfattning: 50%

Lön: Motsvarande CSN och lån för studier på halvtid.

Blekingska Nationen söker en flyttkoordinator som skall förbereda underlag för nationens flytt under 2022 samt ta fram underlag och offerter för inköp av det som behövs i de nya lokalerna. Uppdraget kräver vana av att arbeta självständigt samt att arbeta mot deadlines. Vidare krävs initiativrikedom samt kunskap i hur nationen styrs och administreras. Ett plus är att kandidaten är insatt i hur nationens samarbeten med Stiftelsen Herulero fungerar. Vi ser även till personlig lämplighet,

Relevanta erfarenheter: Att ha arbetat med inköp, ekonomi och evenemangsplanering inom och/eller utanför studentlivet är meriterande liksom erfarenhet av projektledning.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Deltaga i avstämningsmöten med representant för Stiftelsen Herulero, och nationens qurator veckovis. 

  • Deltaga i nationens flyttgrupps arbete. 

  • Upprätta inventarielistor över befintliga inventarier och utreda behov av nyanskaffning av möbler, IT-utrustning, restaurang- och barutrustning etc.

  • Utreda finansiering av och anskaffa inventarier. 

  • Planera och genomföra flytt av befintliga inventarier, nationens arkiv etc.

  • Tillsammans med nationen och Stiftelsen Herulero arrangera evenemang och festligheter i samband med utflytt och inflytt. 

  • Utföra andra förekommande uppgifter i samband med flytten. 


Koordinatorn förväntas jobba tillsammans med nationens kuratel och flyttgrupp, samt representant för Stiftelsen Herulero, och återkommande rapportera om sitt arbete.

För mer information om hur du söker tjänsten kontakta Blekingska nationens Qurator Lowe Smith Jonsson på q@blekingska.com eller hör av dig på 0702208615.

PDF med informationen finns här